Voor mijn zoontje zijn 2e verjaardag mocht Niandy de balonnen en decoratie verzorgen. 

 

Ik vond alles 1 en al top, ik heb echt genoten van de rust omdat ze gewoon heel veel van je planning kan overnemen.

Zelf ben ik altijd op het laatste moment en hangen de vlaggetjes net een uur voor het feestje begint ;”) .

Maar thanks to Niandy want nu was dat gewoon super goed, en heeeel mooi geregeld.

Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen voor het thema en de kleuren die ik wou gaan gebruiken zodat ik alles op elkaar af kon stemmen. De volgende keer als ik terug kom dan overweeg ik zeker om nog meer van de planning uit handen te geven zodat alles gewoon tip top in orde is. Want dat ik hoe Niandy alles voor je fixt! 

 

Wij komen dus zeker vaker terug, ik wil je heel veel succes wensen met je mooie onderneming.

Groetjes Elisa